Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φουντώνουν οι αντιπολιτευτικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ

Φουντώνουν οι αντιπολιτευτικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Μανώλης Γλέζος, ΣΥΡΙΖΑ,

Εντείνεται η αντιπολίτευση στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, με την τελευταία επίθεση να προέρχεται από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Μπόλαρη.

Η κ. Μπόλαρη τάχθηκε με επιστολή της υπέρ της παρέμβασης του Μανόλη Γλέζου, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την ηγεσία της Κουμουνδούρου.

«Κερδήθηκε μια μάχη, όχι όμως ο πόλεμος, η δύσκολη διαπραγμάτευση είναι μπροστά, μας τόνισε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σ. Αλέξης Τσίπρας.

Δεν συμφωνώ, αντίθετα, όσο περνούν οι ώρες και φωτίζεται το περιεχόμενο της συμφωνίας στο Eurogroup, θωρώ ότι χάσαμε μια σημαντική μάχη, αλλά ότι υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να κερδηθεί ο πόλεμος.

Υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση, έστω και στο και πέντε, θα επαναφέρει στο τραπέζι τις πραγματικές κόκκινες γραμμές, αυτές με τις οποίες εκλέχτηκε» επισημαίνει χαρακτηριστικά η Μαρία Μπόλαρη, η οποία εκλέχθηκε πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.

Σχετικά με την παρέμβαση του Μ. Γλέζου, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «υποτιμούν δεκαετίες εμπειρίας ενός στελέχους της Αριστεράς που έχοντας περάσει πολλά έχει πλήρη οξυδέρκεια.

Νομίζω ότι οι ίδιοι πρέπει να τιμήσουν τη δική τους εμπειρία στην Αριστερά, γιατί μια απλή αντιπαραβολή των κειμένων από την μια της συμφωνίας του Eurogroup και από την άλλη όχι μόνο των συνεδριακών αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αυτών των αιχμών της ΔΕΘ, των προεκλογικών δεσμεύσεων, των προγραμματικών δηλώσεων, τους διαψεύδει οικτρά».

Σχετικά άρθρα