Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: Αμεση προσχώρηση από την κυβέρνηση στον ρεαλισμό

ΝΔ: Αμεση προσχώρηση από την κυβέρνηση στον ρεαλισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρία Σπυράκη, Μαριέττα Γιαννάκου, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Χουντής,

Για «άμεση προσχώρηση από τη νέα κυβέρνηση στον ρεαλισμό» έκανε λόγο η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Σπυράκη, τονίζοντας ότι «υπάρχει ο ρεαλισμός της διαπραγμάτευσης και ο ρεαλισμός της προσχώρησης», σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαριέτα Γιαννάκου εξέφρασε την προσδοκία ότι θα εξευρεθεί ένας έντιμος συμβιβασμός και η καλύτερη λύση για τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε να μην επιμηκυνθεί η λιτότητα, να υπάρξει ευημερία και ανάπτυξη.

Η κυβέρνηση έχει «δρομολογήσει πρωτοβουλίες για λογιστικό έλεγχο του χρέους» αποκάλυψε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι το Κοινοβούλιο θα τιμήσει την ανάγκη του ελληνικού λαού να μάθει για το χρέος.

Επίσης, εξέφρασε τη δέσμευση της κυβέρνησης, αλλά και της ίδιας, ως προέδρου της Βουλής, ότι θα διεκδικήσει για τον ελληνικό λαό αξιοπρέπεια, δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα του η Ελλάδα θα ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές «γρήγορα και με καλό αποτέλεσμα».

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης είπε ότι η χώρα ζει κρίσιμες ώρες, δήλωσε όμως αισιοδοξίας ότι η ΕΕ θα βρει μια αμοιβαία αποδεκτή λύση.

Σχετικά άρθρα