Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκαρμούτσος για Θεοδωράκη: “Να ψηφίσω κάποιον που δεν ξέρω τι θέλει να κάνει;”

Σκαρμούτσος για Θεοδωράκη: “Να ψηφίσω κάποιον που δεν ξέρω τι θέλει να κάνει;”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά το κράξιμο που έφαγαν τα megaλα εκδοτικά συμφέροντα, ότι είναι εκείνα που έφτιαξαν το κόμμα ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη, την προώθηση του… κόμματος έχει αναλάβει εργολαβικά ο Θέμος Αναστασιάδης, από το protothema και όποιο άλλο βήμα διαθέτει.

Στην εκπομπή του, λοιπόν, κάλεσε κόσμο να μιλήσουν για Το ΠΟΤΑΜΙ, όπως την Έλλη Στάη αλλά και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Μόνο που ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν είπε αυτά που περίμενε ο Θέμος να ακούσει.

Ο γνωστός chef κάποια στιγμή στο παρελθόν εργαζόταν στο στο Αλάτσι, το εστιατόριο που διατηρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες πλέον σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Όταν μπλέκεται η φιλία με τα επαγγελματικά τότε τα πράγματα μπορεί να πάρουν άλλη τροπή.

Ο ίδιος είπε: “Με τον Σταύρο δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις τον τελευταίο χρόνο. Κάποια στιγμή όλα τα πράγματα που έχουν μια ωραία πορεία τελειώνουν. Ήθελα να κάνω εγώ κάτι άλλο, ο Σταύρος κάτι άλλο και χωρίσαμε”.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σχολίασε και την κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη να ιδρύσει κόμμα. Μιλώντας για το ποτάμι, ο γνωστός chef θέλησε να εκφράσει την άποψη του για το ποτάμι, το οποίο άλλοτε μέσα του έχει ψάρια, άλλοτε κούτσουρα και άλλοτε τούβλα.

“Δεν θα ψηφίσω. Το λέω και είμαι κάθετος δεν πρόκειται να ψηφίσω κανένα κόμμα. Δεν με τραβάει γιατί δεν ξέρω τι κάνουν, δεν έχω δει δείγματα, είναι πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το κάνει πιο νωρίς για να έχουμε δει δείγματα. Τώρα να πάω να ψηφίσω κάποιον που δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει, είναι τραγικό από τη μία. Από την άλλη και όλοι αυτοί που ήδη υπάρχουν δεν με αντιπροσωπεύουν”.

Σχετικά άρθρα