Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παππάς εξηγεί τι θα γίνει εάν δεν συμφωνήσουν στο Eurogroup

Ο Παππάς εξηγεί τι θα γίνει εάν δεν συμφωνήσουν στο Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μνημόνιο, Νίκος Παππάς, Σύνοδος Κορυφής, ΣΥΡΙΖΑ,

«Τα πράγματα είναι σε ένα σημείο που η κάθε πλευρά πρέπει να αποδείξει εάν επιθυμεί λύση ή όχι», υποστήριξε μιλώντας στον «Παραπολιτικά Fm» ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Είπε επίσης πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ακόμα και εντός της χώρας τονίζοντας ότι και τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να πάρουν θέση και να ασκήσουν την επιρροή τους σε διεθνές επίπεδο.

Τόνισε ότι και η Ευρώπη θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι μια Ένωση που διέπεται από σεβασμό στην κοινή συνύπαρξη και τη δημοκρατία.

Σε ότι αφορά το δημοσίευμα της Bild είπε ότι οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Είπε ότι επιδιώκουμε να υπάρξει μια συμφωνία ώστε η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα όσα έχει εξαγγείλει.

Ανέφερε επίσης πως η ελληνική κυβέρνηση θα συζητήσει με τους εταίρους τα μέτρα που θα έχουν αρνητικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα.

Σε ότι αφορά διαρθρωτικά μέτρα, όπως το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων και του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, είπε ότι οι χώρες αποφασίζουν για την εύρυθμη εσωτερική λειτουργίας τους.

Είπε τέλος πως εάν δεν υπάρξει συμφωνία το θέμα θα πρέπει να λυθεί με πολιτική παρέμβαση σε υψηλότατο επίπεδο, όπου εκεί υπάρχουν περισσότερα αντανακλαστικά.

Σχετικά άρθρα