Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο υποτακτικός της Μέρκελ Σλοβάκος πρωθυπουργός προκαλεί

Ο υποτακτικός της Μέρκελ Σλοβάκος πρωθυπουργός προκαλεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Άνγκελα Μέρκελ, Βρυξέλλες, Ευρωζώνη, Σλοβακία,

Αδιανόητο θεωρεί ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας ότι θα πρέπει να πείσει τον «φτωχό λαό» της χώρας του να αποζημιώσει την Ελλάδα, σύμφωνα με σημερινές του δηλώσεις στους Financial Times.

«Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δε θα είναι τόσο επικίνδυνη όσο πριν τρία, ή τέσσερα χρόνια», επισήμανε ο υποτακτικός της Μέρκελ, δείχνοντας στην Ελλάδα… την έξοδο.

«Να εξηγήσω στους πολίτες ότι πρέπει να δώσουμε χρήματα στην Ελλάδα για τους μισθούς και τις συντάξεις της; Αδύνατο. Αδύνατο», τόνισε σε προκλητικό ύφος ο Ρόμπερτ Φίτσο.

Την ίδια ώρα, δήλωσε ότι είναι αδύνατο «από τη μία πλευρά η ελληνική κυβέρνηση να θέλει μείωση χρέους ή παράταση των δανείων.

Και την ίδια στιγμή να ανακοινώνουν πως θα παρέχουν δωρεάν ρεύμα στον λαό. Η θα προσφέρουν δωρεάν κατάλυμα στους πολίτες. Δεν είναι δυνατόν».

Σχετικά με την μία έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ο Φίτσο εξήγησε πως «η Ευρώπη είναι καλύτερα προετοιμασμένη για ένα σοκ.
Όλοι ξέρουν ότι έχουμε λύσεις και ότι ακόμα και μία έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δε θα ήταν τόσο επικίνδυνη όσο θα ήταν πριν δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια».

Σχετικά άρθρα