Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το νεοφιλελέ ΣΚΑΪ “καταγγέλλει” ότι ο Καμμένος θέλει να το… ανατινάξει!

Το νεοφιλελέ ΣΚΑΪ “καταγγέλλει” ότι ο Καμμένος θέλει να το… ανατινάξει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση, Το ΠΟΤΑΜΙ,

«Μπορεί να μην έχουν ανατιναχθεί κάποια κανάλια ιδίως στον Πειραιά κοντά αλλά έχει ανατιναχθεί η ελληνική οικογένεια, υπάρχει 70% ανεργία που πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό και αμέσως, αμέσως λέμε, προκλήθηκε πανικός…

Οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ, που θεώρησαν ότι αυτούς αφορούσε η δήλωση (θα μπορούσε όμως να αφορά και τους εργαζόμενους του ART, του Καρατζαφέρη, αλλά εκείνοι δεν αντέδρασαν) εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι δεν τους “φοβίζουν” οι απειλές. Σωστά, το προνόμιο του φόβου και μάλιστα να φοβίζουν τον λαό το έχουν μόνο αυτοί, οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ:

«Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, σχετικά με τις εμπρηστικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον».

Με αυτό το “αμερόληπτοι” γελάει το πανελλήνιο… και συνεχίζουν:

«Είναι αυτονόητο ότι απειλές εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτελούν θέμα δημοκρατίας» κατέληξε η ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι του Φαλήρου. Το ότι κατέχετε παρανόμως μια δημόσια τηλεοπτική συχνότητα προφανώς και είναι λεπτομέρεια που την προσπερνάτε εργαζόμενοι και διοίκηση του ΣΚΑΪ, σωστά; Σωστά…

Βεβαίως, το αγαπημένο ΣΚΑΪ του νεοφιλελευθερισμού και του μερκελισμού έσπευσε να υπερασπιστεί πρώτη και καλύτερη η Νουδούλα του Σαμαρά. Μην ξεχνάτε εξάλλου, ότι πριν μερικές ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον καναλάρχη του ΣΚΑΪ και του ζήτησε στήριξη. Η είδηση της συνάντησης δεν έχει διαψευστεί.

«Να μας πει ο κύριος Τσίπρας αν συμφωνεί με τον υπουργό του» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, που χαρακτήρισε τις δηλώσεις του «απαράδεκτες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του.
Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται, ούτε τρομοκρατείται».

Επίσης γελάει το πανελλήνιο με τις δημοκρατικές ευαισθησίες της Νουδούλας του Αντώνη Σαμαρά. Και για να ολοκληρωθεί το παζλ, πετάχτηκε και η νεοφιλελεύθερη τσόντα, το Ποτάμι, το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο».

Έβγαλε και μια ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ για το θέμα, αλλά ποιος ασχολείται…

Σχετικά άρθρα