Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τερμάτισε: Ο Γιακουμάτος τα «χώνει» στον Παπαδάκη γιατί δεν κινδυνολογεί (βίντεο)

Το τερμάτισε: Ο Γιακουμάτος τα «χώνει» στον Παπαδάκη γιατί δεν κινδυνολογεί (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Βίντεο, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιώργος Παπαδάκης, Ευρώ, Νέα Δημοκρατία,

Ξεπερασε τα εσκαμμένα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος στο πρωινό πάνελ του ΑΝΤ1 έφτασε να εγκαλεί τον Γιώργο Παπαδάκη διότι… δεν κινδυνολογεί όσο θα ήθελε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γιακουμάτος ισχυρίστηκε ότι «δεν πρέπει να ενημερωθεί ο λαός τι τον περιμένει αν κάνουμε αυτά που κάνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση;», για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά «εγώ να κάνω αυτό το πράγμα;».

Ο βουλευτής της ΝΔ, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντας «αυτό που λέω εγώ. Θέλω ένα λαό ενημερωμένο. Εσύ θέλεις ένα λαό στραβωμένο». «Να ανακαλέσετε αμέσως. Δεν σας ρωτήσαμε αν θα πρέπει να παραμείνει η χώρα στην Ε.Ε. Νομίζω ότι είναι επικίνδυνη αυτή η συζήτηση», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου, για να επανέλθει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, λέγοντας το ασύλληπτο πολιτικό επιχείρημα «νταξ’, νταξ’».

«Μα δεν καταλάβατε ότι γι’ αυτούς του λόγους χάσατε τις εκλογές;», ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης, για να συνεχίσει ο βουλευτής της ΝΔ, λέγοντας ότι «είτε το θέλεις είτε δεν το θέλεις ο λαός φοβάται μην τυχόν βγούμε από το ευρώ».

Στην συζήτηση παρενέβη, η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός έδωσε την εντολή τέρμα η λιτότητα», για να απαντήσει και πάλι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, λέγοντας «εντάξει σας είπα εγώ λιτότητα;».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα