Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με τον Παπούλια, τον Θεοδωράκη και τον Βενιζέλο

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με τον Παπούλια, τον Θεοδωράκη και τον Βενιζέλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κάρολος Παπούλιας, ΠΑΣΟΚ, Προκόπης Παυλόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στις 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου να τον ενημερώσει και επισήμως για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψήφιο για την Προεδρία, αλλά και για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη στη 13.00 και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο στις 14.00, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων.

Την Τρίτη, ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική προς την κυβέρνηση, «λέγοντας ότι κάνει σκληρή διαπραγμάτευση υποχωρεί και μας πηγαίνει πλησίστια στο μνημόνιο 3».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «θέλουμε να στηρίξουμε μια εθνική διαπραγμάτευση, όμως «αντί να έχουμε ενημέρωση, παρακολουθούμε από την τηλεόραση την κυβέρνηση, να εκλιπαρεί τους Ευρωπαίους και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για κάποιες άλλες λέξεις, όχι για την ουσία των θεμάτων».

Σχετικά άρθρα