Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Reuters: Δεν υπήρξε κείμενο Μοσκοβισί – Σακελλαρίδης: Το έχω μπροστά μου

Reuters: Δεν υπήρξε κείμενο Μοσκοβισί – Σακελλαρίδης: Το έχω μπροστά μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Πιέρ Μοσκοβισί,

Δεν υπήρξε κείμενο Μοσκοβισί , αλλά μόνο κείμενο Ντάισελμπλουμ, αναφέρει το Reuters , χωρίς να κατανομάζει την πηγή του.

Το έχω μπροστά μου το κείμενο αυτό, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Το πρακτορείο Reuters, άναψε φωτιές αργά το βράδυ της Δευτέρας, καθώς επικαλούμενο αορίστως αξιωματούχους της Κομισιόν , έγραψε ότι οι ανώνυμοι αξιωματούχοι διαψεύδουν τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη ότι ο Γερούν Ντέισελμπλουμ απέσυρε προσχέδιο που παρουσίασε ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί και το οποίο η ελληνική πλευρά ήταν έτοιμη να υπογράψει.

Ο Επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί είχε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων με τον υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη, αναφέρουν οι αξιωματούχοι που δεν κατονομάζονται από το Reuters.

Εν τω μεταξύ ο δημοσιογράφος των Financial Times Peter Spiegel, με ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε πως αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες του είπαν πως δεν υπάρχει κείμενο και πως επρόκειτο για δήλωση συμφωνηθέντων αρχών από τις δύο πλευρές.

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «στον ενικό» στο Star είπε πως υπάρχει προσχέδιο, το οποίο, όπως τόνισε, το είχε μπροστά του. Ο ίδιος αρνήθηκε να επεκταθεί λέγοντας πως δεν έχει αρμοδιότητα για κάτι τέτοιο στην παρούσα χρονική στιγμή.

Σχετικά άρθρα