Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης “μπλόκαρε” την ανακοίνωση Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Λαφαζάνης “μπλόκαρε” την ανακοίνωση Προέδρου της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Μέγαρο Μαξίμου, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,

Αναβλήθηκε το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή το βράδυ, με το οποίο θα ανακοίνωνε τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που προτείνει η κυβέρνηση.

Όπως ενημέρωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τους δημοσιογράφους, το όνομα του υποψήφιου Προέδρου που προτείνει η κυβέρνηση θα ανακοινωθεί μετά το Eurogroup και η ψηφοφορία για εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει την Τετάρτη. Την Τρίτη θα συνεδριάσει και η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μάλιστα ότι σήμερα υπήρξε τηλεφωνική επαφή του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

“Συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση, είμαστε έτοιμοι για μία αμοιβαία επωφελή λύση. Συνεχείς οι συνομιλίες με τους αξιωματούχους της Ευρώπης. Υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Γιουνκέρ σήμερα.

Η ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου θα γίνει μετά το Eurogroup της Δευτέρας και την Τετάρτη θα λάβει χώρα η ψηφοφορία στη βουλή”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Παρόλο που η ανακοίνωση του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου φαινόταν δεδομένη και το διάγγελμα του πρωθυπουργού είχε ανακοινωθεί για τις 8 το βράδυ, τα δεδομένα άλλαξαν και εκφράστηκαν έντονες αντιδράσεις από την αριστερή πλατφόρμα.

Χαρακτηριστική η εμφάνιση του Παναγιώτη Λαφαζάνη φεύγοντας από το Μέγαρο Μαξίμου. Βεβαίως, εύλογο είναι το ερώτημα, εάν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα τόλμαγε να ρίξει την κυβέρνηση!

Αλήθεια Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα τόλμαγες να ρίξεις την κυβέρνηση επειδή δεν σου αρέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας;

Σχετικά άρθρα