Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Καμίνης: «Δεν δέχομαι μαθήματα από τον Κακλαμάνη»

Γ. Καμίνης: «Δεν δέχομαι μαθήματα από τον Κακλαμάνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καμίνης, Δήμος Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης,

Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε ο δήμαρχος ΑΘηναίων Γιώργος Καμίνης ανταποδίδοντας τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρώην δήμαρχος και συνυποψήφιός του στις επερχόμενες εκλογές, Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών του δήμου.

«Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κ. Κακλαμάνη», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «ο κ. Κακλαμάνης για να πληρώσει τους μισθούς παραμονές των εκλογών χρειάστηκε να δανειστεί».

«Το ζήτημα είναι τα λεφτά που έχεις πώς τα διαχειρίζεσαι. Με λιγότερα λεφτά συντηρούμε περισσότερο κόσμο. Αυτή τη στιγμή ο δήμος συντηρεί 20.000 ανθρώπους», είπε ο κ. Καμίνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κακλαμάνης εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Καμίνη κάνοντας λόγο για «μύθο νοικοκυρέματος» από μέρους του νυν δημάρχου, ενώ υποστήριξε ότι ο ξεκίνησε τη θητεία του με 30 εκατ. ευρώ «προίκα», ότι οι δαπάνες για μισθολογικό κόστος (λόγω ενιαίου μισθολογίου, απολύσεων συμβασιούχων, συνταξιοδότησης και κινητικότητας-διαθεσιμότητας) μειώθηκαν κατά 118 εκατ. ευρώ τα έτη 2011-2013, οι αμοιβές των αιρετών μειώθηκαν λόγω «Καλλικράτη» κατά 500.000 ευρώ και οι κοινωνικές παροχές μειώθηκαν συνολικά κατά 38,5 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα