Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον… διάβολο που κρύβεται στις λεπτομέρειες φοβάται ο Τσίπρας

Τον… διάβολο που κρύβεται στις λεπτομέρειες φοβάται ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Λιτότητα,

Την προσπάθεια επίτευξης μίας συμφωνίας με τους δανειστές και τους ευρωπαίους ετάιρους επανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας εκ νέου τις κόκκινες γραμμές που δεν διαπραγματεύεται η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες.

Όπως έχει επανειλημμένα τονιστεί από κυβερνητικά στελέχη, δεν τίθεται ζήτημα διαπραγμάτευσης για νέα μέτρα λιτότητας, καθώς η οικονομία πρέπει να γυρίσει μετά από 5 χρόνια ύφεσης σε αναπτυξιακό πρόσημο και διαπραγματεύονται μόνο μεταρρυθμίσεις προς αυτή την κατεύθυνση και για τις αποκρατικοποιήσεις, για τις οποίες τονίζουν ότι δεν θα συνεχίσουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως μεταδίδει η Real News ζήτησε από τα στελέχη που διαπραγματεύονται στις Βρυξέλλες «προσοχή στις διατυπώσεις» ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας.

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» προειδοποίησε ο κ. Τσίπρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κατά τις χθεσινές του δηλώσεις και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ταυτόχρονα να δείχνουμε σοβαρότητα που αρμόζει στις περιστάσεις».

«Στις Βρυξέλλες έγινε ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο, είναι νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνία. Η διαπραγμάτευση της Δευτέρας στο Eurogroup θα είναι δύσκολη. Η δύναμή μας θα είναι για ακόμα μια φορά η στήριξη του λαού» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην εφημερίδα.

Σχετικά άρθρα