Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΕΠΑΜ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής

Το ΕΠΑΜ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΠΑΜ, Λιτότητα, Μνημόνιο, Πλατεία Συντάγματος, Συλλαλητήρια, Τρόικα,

Με ανακοίνωσή του το ΕΠΑΜ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στο προγραμματισμένο για την Κυριακή συλλαλητήριο, στην πλατεία Συντάγματος, στις 17.00.

Το ΕΠΑΜ επισημαίνει ότι η μαζική συμμετοχή του λαού στο συλλαλητήριο δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα και υποχωρήσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Φίλοι και μέλη του ΕΠΑΜ,

Ελληνικέ λαέ,

Μετά την επιτυχημένη και δυναμική παρουσία μας στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ εκφράζει σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Μετώπου την πλήρη ικανοποίησή του.

Ο αγώνας για μια ελεύθερη πατρίδα θέλει την αγωνιστική παρουσία όλων! Γι’ αυτό πρέπει να είναι συνεχής και να έχει ένταση και διάρκεια.

Το νέο μας κάλεσμα είναι για την Κυριακή 15/02/2015 στις 17:00. Συμμετέχουμε στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα και υποχωρήσεις. Συμμετέχουμε με τα σήματα, τις ελληνικές σημαίες και τα πανό μας. Φωνάζουμε τα προτάγματά μας, που είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Σημείο συνάντησης των μελών και φίλων του Ε.ΠΑ.Μ., στο πεζοδρόμιο μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (στη δεξιά πλευρά) – εκεί που είχαμε συγκεντρωθεί και την προηγούμενη φορά. Οι συναγωνιστές του Ο.Γ. και οι υπεύθυνοι ανάρτησης των πανό θα πρέπει να είναι στο χώρο μία ώρα νωρίτερα.

Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιτακτική.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ!

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

Το Οργανωτικό Γραφείο του Ε.ΠΑ.Μ.

Σχετικά άρθρα