Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρχεται στην Αθήνα ο Αβραμόπουλος να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Έρχεται στην Αθήνα ο Αβραμόπουλος να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,

Με πτήση της Aegean ταξιδεύει αυτή την ώρα ο Έλληνας Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με πηγές του parapolitika.gr ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όπου συζήτησαν όλα τα θέματα των τελευταίων ημερών συμπεριλαμβανομένου κι αυτού της προεδρικής εκλογής.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ταξιδεύει για την Αθήνα αμέσως μετά την συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εντείνει την φημολογία που τον θέλει να είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Σήμερα ή αύριο η πρόταση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ακόμη και κατά την διάρκεια της ημέρας δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοινώσει το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στην επιλογή και το μόνο που μένει είναι η δημοσιοποίηση του ονόματος.

Μετά μέχρι στιγμής δεδομένα επικρατέστερη επιλογή θεωρείται αυτή του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές τις προηγούμενες ώρες ξεπεράστηκαν οι ενστάσεις που διατύπωνε ο κ. Γιούνκερ κι έτσι άνοιξε οι δρόμος για την επιλογή Αβραμόπουλου.

Σχετικά άρθρα