Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Φίλης: Τα χρεοκοπημένα κανάλια παίρνουν δάνεια και ούτε άδειες δεν έχουν!

Νίκος Φίλης: Τα χρεοκοπημένα κανάλια παίρνουν δάνεια και ούτε άδειες δεν έχουν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νίκος Φίλης, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση, Φοροαποφυγή, Φοροδιαφυγή,

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο Νίκος Φίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σχετικά με τη φοροδιαφυγή, τη φοροαποφυγή και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:

«Άκουσα προσεκτικά τους αρμόδιους υπουργούς. Ο κύριος Νικουλούδης είναι ένας άνθρωπος του κράτους, θέλει και μπορεί να χτυπήσει τα κυκλώματα της διαφθοράς. Μίλησε για μια απίστευτη φοροδιαφυγή. Μην ξεχνάτε ότι οργιάζει το λαθρεμπόριο και των καυσίμων, αλλά και των τσιγάρων, και αυτά βεβαίως είναι τεράστια θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Όσο αφορά τις άδειες των καναλιών, ο κύριος Φίλης επισήμανε ότι:

«Υπάρχει διπλή δέσμευση των κυρίων Σταθάκη και Παππά. Οι αρμόδιοι υπουργοί θα προχωρήσουν στην προκήρυξη σχετικών αδειών. Δεν υπάρχουν άδειες όπως ξέρετε. Θα μπούμε σε διαδικασία συζήτησης και διαλόγου. Σημασία έχει και πρέπει να επισημάνουμε ότι οι εταιρείες που κατέχουν δημόσιες συχνότητες είναι οι περισσότερες χρεοκοπημένες. Θα μπουν πλέον κανόνες. Δεν μπορεί να κλείνει μία μικρομεσαία επιχείρηση, ενώ εκείνοι – οι επιχειρήσεις ενημέρωσης-, αφειδώς παίρνουν δάνεια και χωρίς μάλιστα να πληρώνουν την συμμετοχή τους».

Σχετικά άρθρα