Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και η Μέρκελ το βιολί της: Πρέπει να ολοκληρωθεί ή να επεκταθεί το πρόγραμμα

Και η Μέρκελ το βιολί της: Πρέπει να ολοκληρωθεί ή να επεκταθεί το πρόγραμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Βρυξέλλες, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Μνημόνιο, Σύνοδος Κορυφής, Τρόικα,

Παρά τα βήματα προόδου που έγιναν κατά τη Σύνοδο Κορυφής , προκειμένου να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση για το ελληνικό ζήτημα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, συνεχίζει να τηρεί αδιάλλακτη στάση.

Η Ελλάδα έχει πρόγραμμα και νομίζω πως πρέπει να επεκταθεί ή να ολοκληρωθεί, δήλωσε από τις Βρυξέλλες, η καγκελάριος Μέρκελ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ερωτηθείς σχετικά με τον τρόπο που διαπραγματεύεται η νέα Κυβέρνηση, η κ. Μέρκελ αφού τόνισε ότι ανέφερε στον κ. Τσίπρα πως είναι έτοιμη να δουλέψει μαζί και ο ίδιος ανταπέδωσε, πρόσθεσε ότι δεν ασχολείται με τις στρατηγικές διαπραγμάτευσης αλλά με τα αποτελέσματα.

«Υπάρχει ένα πρόγραμμα για την Ελλάδα που είναι σε ισχύ και νομίζω πως πρέπει να επεκταθεί ή να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα. Δεν συζητήσαμε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα. Υπάρχει το Eurogrοup για αυτό και η τρόικα. Οι αντίστοιχοι θεσμοί περιμένουν», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα