Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Η γερμανική Δεξιά δεν είναι πια τόσο κυρίαρχη

Παπαδημούλης: Η γερμανική Δεξιά δεν είναι πια τόσο κυρίαρχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΣΥΡΙΖΑ,

Το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και η γερμανική Δεξιά δεν είναι πια τόσο κυρίαρχη, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε δηλώσεις του την Πέμπτη υπογράμμισε πως η κυβέρνηση «αποδεικνύει την πραγματικότητα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», μια ημέρα έπειτα από την άκαρπη συνεδρίαση του Eurogroup και λίγο πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο κ. Παπαδημούλης είπε πως η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι «το ακραίο και μονομερές πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς».

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε, παράλληλα, την άποψή του ότι το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και ότι η γερμανική Δεξιά δεν είναι πια τόσο κυρίαρχη.

«Νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο και γίνεται ακόμα πιο επιθετική», είπε, σημειώνοντας πως οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης πλέον αποκτούν σημαντικά ερείσματα στο ευρωκοινοβούλιο.

«Το οδοιπορικό της κυβέρνησης στο εξωτερικό μαζί με τις συγκεντρώσεις ανάσας και αξιοπρέπειας δίνει ένα σήμα ότι αλλάζει το κλίμα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμείς αποδεικνύουμε τη πραγματικότητα».

Τέλος, αναφορικά με το Eurogroup είπε πως έγινε αρκετή δουλειά και ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ώστε να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Σχετικά άρθρα