Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο μέγας εραστής Τατσόπουλος βρίζει τον κόσμο των ΑΝΕΛ ως “σαλταρισμένους”

Ο μέγας εραστής Τατσόπουλος βρίζει τον κόσμο των ΑΝΕΛ ως “σαλταρισμένους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πέτρος Τατσόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Νέα έκρηξη πολιτικής χυδαιότητας από τον νεοφιλελεύθερο Πέτρο Τατσόπουλο, ξέρετε ποιον, αυτόν που πήδηξε τη μισή Αθήνα.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ΒΗΜΑ FM, ο ποταμίσιος Τατσόπουλος χαρακτήρισε “λάθος πρώτο μήνυμα” τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή με τους ψεκασμένους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Είπε πως η απόφαση αυτή έδωσε αμέσως ένα στίγμα, που έκανε «απίστευτα άσχημη εντύπωση σε πάρα πολλούς ανθρώπους». Σε ποιους ακριβώς και πόσους δεν μας διευκρίνισε, απλώς πέτα έτσι λάσπη και θα κάτι θα μείνει.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο ΣΥΡΙΖΑ (που είναι αντιμνημονιακό κόμμα) θα μπορούσε να είχε βρει μια φόρμουλα και να συνεργαστεί με το Ποτάμι (που είναι μνημονιακή φωλιά) ή με άλλες δυνάμεις πιο φιλοευρωπαϊκές (όπως;). Καταλάβατε τώρα ποιο είναι το πρόβλημα, ε; Γιατί δεν είναι το κόμμα “τσόντα” των εκδοτών στην κυβέρνηση και οι χαρούμενοι νεοφιλελεύθεροι με τις selfie συγκυβερνήτες.

«Πας και συνεργάζεσαι με μια αντιευρωπαϊκή, ακροδεξιάς ρητορικής, εθνικιστική και σαλταρισμένη παράταξη, όπως οι ψεκασμένοι και μάλιστα συνεργάζεσαι με αγκαλίες και φιλιά, λες και είχαν πάρει την Αγια Σοφιά, στέλνεις ένα πολύ λανθασμένο μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τώρα, να αποκαλεί ο Τατσόπουλος “σαλταρισμένους” κάποιους άλλους, ακούγεται και ως ανέκδοτο, αλλά είπαμε… Το παλικαράκι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα….

Ο νεοφιλελεύθερος Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε και στο συλλαλητήριο την Τετάρτη στο Σύνταγμα υπέρ της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι πρώτη φορά είδαμε κάτι τέτοιο.

Όπως είπε, ήταν μια «καθαρή φιλοκυβερνητική διαδήλωση» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει μια τεράστια αποδοχή, μεγαλύτερη από το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Οι άνθρωποι αυτοί, που κατεβαίνουν με ένα γνήσιο πατριωτικό αίσθημα, δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή τη στιγμή παίζουν μπάλα 28 χώρες», υπογράμμισε.

Τι λες ωρέ Τατσόπουλε, άνθρωποι που πεινάνε και υποφέρουν τι ακριβώς θέλεις να λάβουν υπόψιν τους;

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Αρ. Μπαλτά, είπε πως «του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο». Όπως εξήγησε ο κ. Τατσόπουλος, έμοιαζε να ήταν σαν την «εκδίκηση του κομπλεξικού».

«Ουσιαστικά έλεγε ότι η αριστεία προκαλεί άγχος και σε αυτόν που θα την επιδιώξει να την κατακτήσει και κυρίως προκαλεί άγχος σε αυτούς που δεν θα τα καταφέρουν και θα ζουν με αυτό το κόμπλεξ.

Καταδικάζεις την προσπάθεια, τον ανταγωνισμό και στο μυαλό του Μαρξιστή Μπαλτά, ο ίδιος το έχει πει άλλωστε με περηφάνια ότι είναι, καταδικάζεις και τον καπιταλισμό.

Θυμάμαι πριν ένα δυο χρόνια μια οργάνωση, η οποία ήταν φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε πει πως η αντιγραφή κακώς κολάζεται, γιατί είναι ένδειξη αλληλεγγύης», είπε και πρόσθεσε: «Αυτά τα μυαλά όταν τα έχουν δυο τρεις φοιτητές, λες εντάξει τα παιδιά έβγαλαν το ψάρι κρέας, για να περνάνε καλά. Όταν όμως τις ίδιες απόψεις τις διαλαλεί ένας υπουργός Παιδείας, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα».

Τατσόπουλε, εσύ δεν μας έλεγες μετά το μαύρο που σου έριξε ο λαός ότι αποχωρείς από την πολιτική και θα κάτσεις σπίτι του να ξαναγίνεις συγγραφέας;

Τώρα τι σε έπιασε και μας αραδιάζεις τις χυδαιότητές σου; Που θα έχεις και άποψη εσύ, νεοφιλελεύθερε ακροδεξιέ, για τον λαό που κατεβαίνει στο Σύνταγμα… Αυτός ο λαός είναι από την άλλη μισή Αθήνα, που δεν πήδηξες Τατσόπουλε! Κατάλαβες;

Σχετικά άρθρα