Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Π. Καμμένος: “Ισλαμιστές μισθοφόροι και Νέα Τάξη Πραγμάτων έκαναν πραξικόπημα στην Ουκρανία”

Π. Καμμένος: “Ισλαμιστές μισθοφόροι και Νέα Τάξη Πραγμάτων έκαναν πραξικόπημα στην Ουκρανία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μισθοφόροι, Ουκρανία, Πάνος Καμμένος,

Σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με θέμα «σχέδιο Μάρσαλ: οι αληθινοί σύμμαχοι».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εξελίξεις στην Ουκρανία και έδωσε έμφαση στο δημοσιοποιημένο υλικό που φέρει τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας να υποστηρίζει ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές στην πλατεία του Κιέβου ήταν μισθοφόροι.

«Αποδεικνύεται ότι αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται στην πλατεία του Κιέβου δεν είναι εξέγερση του λαού της Ουκρανίας κατά της κυβέρνησής του, μια επανάσταση, αλλά ήταν πραξικόπημα που έστησαν οι δυνάμεις της νέας τάξης πραγμάτων» είπε ο κ.Καμμένος και πρόσθεσε:

«Αποδεικνύεται ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν ήταν προσωπικοί αστυνομικοί του Γιανουκόβιτς, αλλά ισλαμιστές μισθοφόροι που μεταφέρθηκαν εκεί για να δημιουργήσουν ένα δεδικασμένο. Δείχνει ότι κάποιοι προσπαθούν να ανατρέψουν τα ισχύοντα ούτε με δημοκρατικούς τρόπους αλλά ούτε με τη συνήθη διπλωματία, αλλά με προβοκάτσια».

Σχετικά άρθρα