Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απογειώθηκε για την πρώτη «σύγκρουση» στις Βρυξέλλες το πρωθυπουργικό Εμπραέρ

Απογειώθηκε για την πρώτη «σύγκρουση» στις Βρυξέλλες το πρωθυπουργικό Εμπραέρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Έλενα Παναρίτη, Σύνοδος Κορυφής, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ,

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε το πρωθυπουργικό Εμπραέρ με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνοδεύεται από τους Γιάννη Δραγασάκη και τον Αμερικανό καθηγητή Τζέιμς Γκάλμπρέιθ.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συμμετάσχει στο Eurogroup, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:30, ενώ ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής, μεταβαίνει από σήμερα στις Βρυξέλλες.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων Γιώργο Χουλιαράκη, τον άτυπο σύμβουλό του, Αμερικανό καθηγητή Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ και την ειδική σύμβουλο, οικονομολόγο και πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη.

Από το σημερινό Eurogroup δεν εκτιμάται ότι θα προκύψει κάποια συμφωνία, παρά γενικότερη ενημέρωση και ψηλάφηση προθέσεων ενόψει του επόμενου Eurogroup της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου, αφού πρώτα θα έχει μεσολαβήσει και η Σύνοδος Κορυφής της Πέμπτης.

Σχετικά άρθρα