Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος επιτέθηκε στον Θεοδωράκη: Κάτι σαν και εσένα χρεοκόπησαν την ΕΡΤ!

Ο Καμμένος επιτέθηκε στον Θεοδωράκη: Κάτι σαν και εσένα χρεοκόπησαν την ΕΡΤ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, ΕΡΤ, Πάνος Καμμένος, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Σκληρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη έκανε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις αναφορές του τελευταίου για την δημόσια τηλεόραση.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως η ΕΡΤ χρεοκόπησε από ανθρώπους σαν τον Σταύρο Θεοδωράκη, που έπαιρναν 20.000 ευρώ ανά εκπομπή και έτσι έφτασε στο σημείο να κλείσει από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος τόνισε:

“Ποιοι ήταν αυτή που βουλιάξανε την ΕΡΤ ; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος από την ΕΡΤ; Τα 20αρια και τα 30αρια των εκπομπών μας βουλιάξανε”.

Ακολούθως ο Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε λέγοντας πως κάποιοι δεν τα βρήκαν έτοιμα από τα πατέρα τους, αναφερόμενος στην καλή οικονομική κατάσταση του πατέρα του Πάνου Καμμένου, με τον τελευταίο να απαντάει εκ νέου, πως δούλεψε στην ζωή του και ο πατέρας του πλήρωνε κανονικά φόρους, ενώ τόνισε ακόμα πως “δεν είχε ευνοϊκή μεταχείριση από το ΠΑΣΟΚ, όπως εσείς κύριε Θεοδωράκη” αναφερομένος ξανά στα 20.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

Όταν ο Λαζόπουλος είχε επιτεθεί στον Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Σφοδρή επίθεση στον ιδρυτή του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, είχε εξαπολύσει από το τηλεοπτικό «Τσαντίρι» ο Λάκης Λαζόπουλος τον Νοέμβριο, δίνοντας την δική του ερμηνεία για τις θέσεις που κατά καιρούς εκφράζει ο πρώην δημοσιογράφος και νυν πολιτικός.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για τον ιδρυτή του Ποταμιού, τόνισε ότι είναι «ο τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος, τον οποίο πήρε το σύστημα της διαπλοκής για να μην υπάρξει ποτέ ανατροπή στο υπάρχον σύστημα, δεν ξέρετε ποτέ γιατί τον ετοιμάζουν», δείχνοντας παράλληλα ένα video με τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη να μιλάει και να λέει σε εκδήλωση του κόμματός του στο Ωραιόκαστρο ότι «έχω μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Θα στο πω εδώ στο Ωραιόκαστρο. Πιστεύω ότι εγώ μπορώ να σώσω την χώρα».

Συνεχίζοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος, σημείωσε ότι «ξέρει αυτός γιατί τον ετοιμάζουν. Η πνευματική τύφλωση που έχουν επιβάλει τα κανάλια σε νοήμονες ανθρώπους είναι εντυπωσιακή. Έχει απίστευτη ασυλία στα κανάλια. Δεν τον ρωτούν ποτέ τίποτε», δείχνοντας ένα νέο βίντεο με δημοσίευμα για τους «χρυσούς μισθούς» της ΕΡΤ όταν εργαζόταν εκεί ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Αναφέρομαι γιατί τα χρήματα είναι του Δημοσίου. Τα ιδιωτικά κανάλια μπορούν να δίνουν ότι θέλουν. Όποιος όμως παίρνει χρήμα δημόσιο πρέπει να μας εξηγεί ορισμένα πράγματα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, για να προσθέσει ότι «με ποια προσόντα πήρε εκείνη την περίοδο τα τριπλάσια χρήματα από όλους τους υπόλοιπους; Ποιος του έδωσε χρήματα μελλοντικής επιτυχίας;».

«Ο εντεταλμένος του συστήματος έχει ξεκινήσει το έργο του για τα καλά. Μέσα σε αυτά είναι και η αποδόμηση του Πολυτεχνείου. Μη νομίζετε ότι είναι τυχαία αυτά που ακούγονται», δείχνοντας νέο βίντεο με δηλώσεις του ιδρυτή του «Ποταμιού» για το Πολυτεχνείο. «Το σύστημα τον αφήνει να ψαρέψει στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος, δείχνοντας παράλληλα βίντεο με τον Στέλιο Ράμφο σε εκδήλωση του «Ποταμιού» να κάνει λόγο για «μηδενικό χρέος της Χούντας». Ο ηθοποιός σημείωσε ότι «ζούμε έναν πνευματικό χρυσαυγιτισμό», απαντώντας βέβαια για τα χρέη που άφησε η Χούντα.

Σχετικά άρθρα