Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος κάνει αντίσταση στις ΗΠΑ!

Ο Βενιζέλος κάνει αντίσταση στις ΗΠΑ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Προγραμματικές Δηλώσεις,

Αντίσταση στις ΗΠΑ κάνει ο Βενιζέλος και προτρέπει του υπουργούς της κυβέρνησης να μην «αναζητούν καταφύγιο» σε δηλώσεις στήριξης του Μπαράκ Ομπάμα, στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

«Ακούω και διαβάζω πως μπορεί και οι ΗΠΑ να βοηθήσουν. Είναι τεράστιο λάθος, που διπλασιάζεται επειδή είναι σκηνές που έχουμε ζήσει», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας του υπουργούς της κυβέρνησης ότι «αναζητούν καταφύγιο» σε δηλώσεις στήριξης εκ μέρους του Προέδρου Ομπάμα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, επέμεινε ότι στόχος πρέπει να είναι η ολοκλήρωση του προγράμματος και η συντεταγμένη έξοδος από το μνημόνιο με πιστωτική γραμμή.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «προσπαθεί εκ του ρόλου του να εμφανιστεί αμετακίνητος προς τα μέσα και συμβιβαστικός προς τα έξω» και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ότι κάνει «πιρουέτες».

«Η εντολή του λαού είναι διαπραγμάτευση, αλλά όχι ρήξη. Διαπραγμάτευση σκληρή, αλλά όχι επιπόλαιη. Η παραμονή στο ευρώ και όχι οριακά παιχνίδια με τεράστιο κίνδυνο. Ο κίνδυνος είναι εκβιαστικές καταστάσεις εντός ευρώ που σε κάνουν να θέλεις να βγεις εκτός ευρώ για να γλιτώσεις. Έχουμε την εμπειρία της Κύπρου» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα