Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Θα χορτάσουμε με αξιοπρέπεια και λίγα ψίχουλα

Κουτσούμπας: Θα χορτάσουμε με αξιοπρέπεια και λίγα ψίχουλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Προγραμματικές Δηλώσεις, ΣΥΡΙΖΑ,

Την πλήρη αντίθεση του στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους, εξέφρασε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Έχοντας σηκώσει τους τόνους προεκλογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται τώρα να προσγειωθεί και να προσγειώσει ταυτόχρονα αρκετούς οπαδούς του στη σκληρή πραγματικότητα που την επιβάλλει, μια λυκοσυμμαχία, της οποίας δηλώνει ένθερμος πιστός εταίρος και μάλιστα τη θεωρεί και κοινό μας σπίτι» τόνισε στην ομιλία του, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κατήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο πρόγραμμα αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων.

«Κανόνες του συμφώνου αυτού είναι οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί που σημαίνει ότι θα συνεχιστούν οι θυσίες του λαού μας στον βωμό της ανταγωνιστικότητας, του κέρδους των ομίλων» σημείωσε και υπογράμμισε ότι οι τεράστιες απώλειες του λαού κατά την κρίση θεωρούνται πλέον ως περασμένα ξεχασμένα.

«Θα χορτάσουμε με αισθήματα αξιοπρέπειας και με λίγα ψίχουλα για την ακραία φτώχεια» εκτίμησε ο κ. Κουτσούμπας και κατήγγειλε ότι αν προχωρήσει ο νέος επώδυνος συμβιβασμός η διαφορά θα είναι μόνο στο περιτύλιγμα.

Σχετικά άρθρα