Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ηττημένοι μνημονιακοί τρέμουν διώξεις από την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Οι ηττημένοι μνημονιακοί τρέμουν διώξεις από την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση να μην τολμήσει να αντιγράψει τις κομματικές διώξεις του ΠΑΣΟΚ το ’81 έστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή.

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα ο “γαλάζιος” βουλευτής έκανε λόγο για γενικολογίες και για αόριστες θέσεις που αφορούν στο απώτερο μέλλον.

“Ακούσαμε πολλά για το απώτερο μέλλον, αλλά κουβέντα για το κρίσιμο σήμερα. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, για το αποτέλεσμα θα έχετε ευθύνες, όχι για τις επιθυμίες σας. Το Μνημόνιο που ζητάτε το λέτε νέο συμβόλαιο. Την επιμήκυνση τη λέτε κούρεμα” είπε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας το πλαίσιο της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει η Νέα Δημοκρατία ο κ. Κουμουτσάκος, (ήταν ο βουλευτής που επελέγη από την ηγεσία της Κ.Ο ώστε να απαντήσει πρώτος τον ΣΥΡΙΖΑ) τόνισε ότι εδώ και 40 χρόνια γνώμονας της Ν.Δ είναι η ιδρυτική της διακήρυξη.

“Θα υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και θα αντιτασσόμαστε στους διχασμούς. Θα υπηρετούμε τα εθνικά συμφέροντα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μην βάλει τη χώρα σε περιπέτεια. Μην τολμήσει προγραφές ή αντιγραφές του 81 και κομματικούς ρεβανσισμούς. Θα είμαστε δυναμικά παρόντες στον έλεγχο της κυβέρνησης αλλά δίκαιοι απέναντί της. Θα είμαστε εδώ για την Ελλάδα όμως δεν μπορούμε να δώσουμε στήριξη στο άγνωστο” είπε ο κ. Κουμουτσάκος καταλήγοντας.

Σχετικά άρθρα