Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση

Ο Τσίπρας κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μνημόνιο, Προγραμματικές Δηλώσεις,

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών του δηλώσεων, λέγοντας πως «με απολύτως δική της ευθύνη, φρόντισε να δημιουργήσει ασφυκτικά πλαίσια διαπραγμάτευσης για τη νέα κυβέρνηση, ώστε να εξαναγκάσει τη χώρα να ξαναμπεί σε περιπέτειες και σε βαθύ μνημόνιο».

«Η προηγούμενη κυβέρνηση φρόντισε φεύγοντας να κάψει τα σπαρτά και να γκρεμίσει τις γέφυρες» υποστήριξε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός. «Από τις επαφές μου με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενημερώθηκα ότι αρχική επιλογή των εταίρων μας ήταν η εξάμηνη τεχνική παράταση του προγράμματος – και κατόπιν ελληνικής επιμονής προσδιορίστηκε το χρονικό όριο της 28ης Φεβρουαρίου».

«Αποκαλύπτεται πλέον σε όλους μας, ποιος ήταν και ποιος παραμένει ο στόχος της προηγούμενης μνημονιακής κυβέρνησης και των μνημονιακών δυνάμεων στην πατρίδα μας. Ήταν και παραμένει, τα ασφυκτικά χρονικά όρια, ο εκβιασμός της Ελλάδας και, εν τέλει, η αποτυχία της νέας ελληνικής κυβέρνησης, δηλαδή η αποτυχία της Ελλάδας, προκειμένου οι ίδιοι να δικαιωθούν» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας.

Σχετικά άρθρα