Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαπαβίτσας: Αν είναι σκληρός ο κ. Ντράγκι είμαστε και εμείς σκληροί

Λαπαβίτσας: Αν είναι σκληρός ο κ. Ντράγκι είμαστε και εμείς σκληροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Λαπαβίτσας, Μάριο Ντράγκι, ΣΥΡΙΖΑ,

«Αν είναι σκληρός ο κ. Ντράγκι είμαστε και εμείς σκληροί, δεν υπάρχει άλλος τρόπος», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς .

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Λαπαβίτσας μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, υπογράμμισε ότι «σε αυτή τη διαπραγμάτευση δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις».

«Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως οφείλει πρέπει να είναι σκληρή γιατί και ο άλλος είναι σκληρός. Αν ξεκινήσουμε με εκπτώσεις δεν θα πάμε πουθενά. Κι αυτό το λέω και προς την κυβέρνηση και προς αυτούς που εμπλέκονται στην διαπραγμάτευση – γιατί εγώ δεν εμπλέκομαι άμεσα. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις εδώ», είπε ο κ. Λαπαβίτσας

«Αν φτάσουμε σε μια κατάσταση όπου ο δανειστής όντως δεν κάνει πίσω και τα πράγματα είναι πολύ σκληρά, βεβαίως δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς την ξεκάθαρη συγκατάθεση του ελληνικού λαού. Να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός, να δείξει προς τα που κινείται και αυτός θα αποφασίσει», επεσήμανε.

Ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν υπονοεί δημοψήφισμα ή εκλογές . «Δεν θέλω να πάρω θέση γι’ αυτό, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός», είπε.

Σχετικά άρθρα