Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είχε το «μενού» στο μυστικό γεύμα Καραμανλή με γαλάζιους βουλευτές

Τι είχε το «μενού» στο μυστικό γεύμα Καραμανλή με γαλάζιους βουλευτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθανάσιος Νταβλούρος, Αντώνης Σαμαράς, Δάνης Τζαμτζής, Κώστας Γκιουλέκας, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Ραφήνα,

Όλο και συχνότερες είναι οι παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, την ώρα που η Νέα Δημοκρατία σπαράσσεται από την επιμονή Σαμαρά να παραμείνει στο τιμόνι ενός κόμματος που κατάφερε να το οδηγήσει στα βράχια με πρωτοφανή ποσοστά στις 25 Ιανουαρίου.

Μετά τη συνάντηση κορυφής με τη Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ευάγγελο Αντώνραρο και τον Κώστα Γκιουλέκα στο γραφείο του, ο Κώστας Καραμανλής παρέθεσε δείπνο σε γαλάζιους βουλευτές σε εστιατόριο στη Ραφήνα.

Στην συνάντηση της περασμένης εβδομάδας αν και η κ. Μπακογιάννη απέφυγε να επιβεβαιώσει ότι η ατζέντα κινήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και το ζήτημα ηγεσίας που θα τεθεί, ο κ. Γκιουλέκας είχε αποκαλύψει ότι το αντικείμενο δεν ήταν άλλο παρά… η αναζήτηση των υπευθύνων για το ναυάγιο των εκλογών. Η καμπάνα προφανώς και χτύπησε για ακόμη μία φορά για τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος παραμένει κλειδαμπαρωμένος στο γραφείο του στη Συγγρού.

Στο χθεσινό «σουαρέ» της Ραφήνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, στο οποίο παραβρέθηκαν οι Τζαμτζής, Βογιατζής, Κουτσογιαννακόπουλος, Παπασιώζος, Βλαχογιάννης, Νταβλούρος, Μανδρέκα και Κουτσούμπας ο Κώστας Καραμανλής απαντώντας στις ενστάσεις και τις αιτιάσεις του κόσμου με τον οποίο συνομιλούν οι γαλάζιοι βουλευτές, φέρεται να συνέστησε ψυχραιμία προς πάσα κατεύθυνση, επισημαίνοντας ότι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune τα περί ενότητας τόσο από την πλευρά των «καραμανλικών» που είναι στα καγκελα, όσο και από την πλευρά των έτερων δελφίνων που προαλείφονται για νέοι ηγέτες της κεντροδεξιάς παράταξης, θα πάνε περίπατο. Ειδικά σε περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς στην προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ συνεχίσει να βαράει το δικό του βιολί και δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για άνοιγμα των διαδικασιών για την εκλογή νέας ηγεσίας…

Σχετικά άρθρα