Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σακελλαρίδης: Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόσωπο για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Σακελλαρίδης: Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόσωπο για την Προεδρία της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ματέο Ρέντσι, Υπουργείο Οικονομικών,

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Αυτήν την στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών και άλλοι υπουργοί βρίσκονται στο εξωτερικό, υπάρχει μια σημαντική συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ, υπάρχει μια πολύ σημαντική με τον κ. Ρέντσι, υπάρχει αύριο μια πολύ σημαντική με τον κ. Ολάντ. Όταν γυρίσει ο πρωθυπουργός και ανοίξει η Βουλή, να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα εκ των πραγμάτων θα υπάρχει ανακοίνωση του ονόματος και θα προχωρήσουμε με μια πολύ ομαλή διαδικασία στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε επίσης και στην επικείμενη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με την Γερμανίδα καγκελάριο λέγοντας ότι προς το παρόν δεν έχει κινηθεί η διαδικασία από την ελληνική πλευρά για συνάντηση.

«Κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί, δεν έχει κινηθεί και η διαδικασία από την ελληνική πλευρά για να γίνει ακόμη η συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ. Μέχρι τις 12 μηνός υπάρχει πολύς καιρός, αν υπάρξει κάποια συνάντηση θα το μάθετε».

Σχετικά άρθρα