Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γκιουλέκας ξέθαψε το… τόμαχοκ Ντόρας – Καραμανλή για το Σαμαρά

Ο Γκιουλέκας ξέθαψε το… τόμαχοκ Ντόρας – Καραμανλή για το Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Γκιουλέκας, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Αυτό που τεχνηέντως απέφυγε να ομολογήσει η Ντόρα Μπακογιάννη «κάρφωσε» ο Κώστας Γκιουλέκας εξερχόμενος του γραφείου του Κώστα Καραμανλή, ότι δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς ανοίγουν θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία και οξύνουν τις πιέσεις στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά που μοιάζει από την Κυριακή κιόλας των εκλογών να βρίσκεται απομονωμένος στα… γκουλάνγκ της λεωφόρου Συγγρού.

Αν και η κ. Μπακογιάννη εξερχόμενη του ραντεβού με τον Κώστα Καραμανλή αρνήθηκε ότι έγιναν συζητήσεις για τις εσωκομματικές εξελίξεις ο κ. Γκιουλέκας λίγο αργότερα έκανε λόγο για ανάγκη εξεύρεσης των υπαίτιων της ήττας στις εκλογές.

Είναι ηλίου φαηνότερο ότι όλες οι γαλάζιες «φράξιες» ετοιμάζονται να αποτελειώσουν τον Αντώνη Σαμαρά, επιρρίπτοντάς του τόσο την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ, όσο και την ιστορική ήττα του με ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά που έχει εξασφαλίσει σε εκλογές η παράταξη. Ενδεικτικό είναι ότι στο ραντεβού παραβρέθηκε και ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος εκ των τεσσάρων είναι αυτός που εδώ και μέρες κατακεραυνώνει τον Σαμαρά για τους κυβερνητικούς, προεκλογικούς αλλά και μετεκλογικούς χειρισμούς του.

«Είναι σημαντικό να δούμε τα αίτια και τους υπαίτιους της ήττας, για να δούμε πως θα διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει διάλογος και είναι λογικό να γίνει και με τον Κώστα Καραμανλή, που είναι ο εγγυητής της ενότητας της παράταξης» τόνισε ο κ Γκιουλέκας, ενώ ερωτηθείς για το κατά πόσο τίθεται θέμα ηγεσίας ο ίδιος τόνισε ότι «θα συνεδριάσουν τα όργανα. Θα κάνουμε τη συζήτηση. Τώρα χρειάζεται νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Ο,τι άλλο πούμε τώρα, είναι περιττό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η κ. Μπακογιάννη εξερχόμενη του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού είχε σημειώσει ότι «δεν έγινε κουβέντα για τα εσωκομματικά», ισχυριζόμενη ότι επί τάπητος τέθηκε μία πρόταση που της έχει γίνει για να μετέχει σε ειδικό δεκαπενταμελές συμβούλιο του ΟΑΣΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης της Ουκρανίας, την οποία και όπως τόνισε η ίδια θα αποδεχθεί.

Σχετικά άρθρα