Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Μαξίμου ο Σουλτς και μετά πάει να δει τους “δικούς του”

Στο Μαξίμου ο Σουλτς και μετά πάει να δει τους “δικούς του”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς, Μέγαρο Μαξίμου, Σταύρος Θεοδωράκης,

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος έφθασε ακριβώς στις 14:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον Μάρτιν Σουλτς στα σκαλιά του Μαξίμου. Μετά από την καθιερωμένη χειραψία μπήκαν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος επισκέπτεται την Αθήνα κομίζοντας μηνύματα υπέρ της ανάγκης συμβιβασμών με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά την πρώτη του «αναγνωριστική» συνάντηση με τον νέο Πρωθυπουργό θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έχει συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για να της αναφέρει τι τρέχει στην Αθήνα, τις διαθέσεις του Αλέξη Τσίπρα και τους σχεδιασμούς των ηττημένων γερμανόφιλων κομμάτων.

Σχετικά άρθρα