Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Τσίπρα – Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ την Παρασκευή

Συνάντηση Τσίπρα – Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Γιάνης Βαρουφάκης,

Η εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup, επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα επισκεφθεί την Παρασκευή την Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ήδη έχει μιλήσει τηλεφωνικά από την Δευτέρα με τον νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδα, Γιάννη Βαρουφάκη.

Στην συνομιλία που είχαν , όπως είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ , ο νέος υπουργός Οικονομικών τον διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ, τόνισε ακόμη ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα προβλήματα της Ελλάδας είναι σημαντικά και απαιετείται χρόνος να λυθούν.

Ο επικεφαλής του Eurogroup ανέφερε ότι το ελληνικό ζήτημα θα συζητηθεί κατά την επόμενη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα, είπε ότι αυτό είναι αδύνατον να εκτιμηθεί, καθώς αναμένονται πρώτα οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα