Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το νεοδημοκρατικό “Παραπολιτικά” ξεσκίζει τον Άδωνι – “Λες μπαρούφες”

Το νεοδημοκρατικό “Παραπολιτικά” ξεσκίζει τον Άδωνι – “Λες μπαρούφες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Εφημερίδα Παραπολιτικά, Νέα Δημοκρατία,

Το νεοδημοκρατικό σάιτ parapolitika (της εφημερίδας Παραπολιτικά) εδώ και δύο ημέρες έχει σηκώσει παντιέρα και βαρά αλύπητα τον Αντώνη Σαμαρά και όποιον άλλον του “περιβάλλοντος” τρολάρει.

Τώρα ήρθε η σειρά του Άδωνι Γεωργιάδη να δεχτεί τα πυρά των Παραπολιτικών, τα οποία τον “ξεσκίζουν” χωρίς κανένα γάντι. Διαβάστε τι γράφουν τα Παραπολιτικά για να καταλάβετε:

Τραγική ατάκα εκστόμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας πως όποιος μιλάει συνέχεια θα πει και πολλές μπαρούφες. Ο βουλευτής της ΝΔ , μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα σε ποιο κόμμα έχει έρθει, αυτό που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και χτες το βράδυ χαρακτήρισε τις δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες “αριστερίστικες” .

Aπό πότε κύριε Γεωργιάδη οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι “αριστερίστικες” σε ένα μεγάλο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόμμα;

Να πει ο κύριος Γεωργιάδης πως γίνονται οι συζητήσεις σε ένα κόμμα που συνετρίβη στις εκλογές.

Αλλά τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζει το 27,5 % και τις 9 μονάδες διαφορά από το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ ως “η ΝΔ κράτησε το ποσοστό της” .

Από την άλλη είναι λογικό, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία, ούτε όταν παραιτήθηκε ο Κώνσταντίνος Μητσοτάκης με 40% , ούτε όταν παραιτήθηκε το ίδιο βράδυ ο Κώστας Καραμανλής.

Επειγόντως κάποιος να του εξηγήσει σε ποιο κόμμα έχει έρθει…

Σχετικά άρθρα