Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεν βρήκαμε ούτε χαρτί υγείας στο Μαξίμου”

“Δεν βρήκαμε ούτε χαρτί υγείας στο Μαξίμου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Παππάς,

«Δεν βρήκαμε ούτε χαρτί υγείας στο Μαξίμου» διαρρέουν στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, υπονοώντας ότι τα πρωθυπουργικό γραφείο ήταν παντελώς άδειο και δεν υπήρχαν ούτε φάκελοι, ούτε έγγραφα.

Ταυτόχρονα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την «απρεπή» στάση του πρώην πρωθυπουργού να μην παραστεί στην παράδοση-παραλαβή στον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

«Δυστυχώς ο κύριος Σαμαράς επέλεξε να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όταν έφτασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Αυτή η παράδοση έχει τηρηθεί από τους προηγούμενους πρωθυπουργός που παρέδιδαν την κυβέρνηση. Εμείς αναμέναμε να τηρηθεί και σήμερα.

Οι σχετικές διαρροές που εμπλέκουν και εμένα προσωπικά είναι απολύτως ανακριβείς και απλώς χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές τους», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στον κ. Παππά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι όροι της παράδοσης – παραλαβής καθορίστηκαν επακριβώς, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Παππάς, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι διευθυντές των γραφείων του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού.

Αν θέλαμε βεβαίως να μιλήσουμε για το ποιος αγνόησε επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων, απλώς υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που ορκίστηκε απόντος του Αρχιεπισκόπου και δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο».

Σχετικά άρθρα