Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κινήσεις Σαμαρά για να κρατήσει την «καρέκλα» και το φάουλ…

Κινήσεις Σαμαρά για να κρατήσει την «καρέκλα» και το φάουλ…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,

Παρών στις πολιτικές εξελίξεις, από τη θέση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλέον, δήλωσε χθες ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , ωστόσο το φάουλ που έκανε με τη μη παράδοση της πρωθυπουργίας στον Αλέξη Τσίπρα ενδέχεται να κινητοποιήσει δημοκρατικά ανακλαστικά στο εσωτερικό του κόμματος και να φέρει πιο κοντά την αμφισβήτησή του.

Άλλωστε το γεγονός είναι πρωτοφανές και δεν έχει συμβεί ποτέ ένας πρωθυπουργός να μην παραδίδει στον επόμενο.

Η κίνηση αυτή του Αντώνη Σαμαρά δημιουργεί αυτόματα κλίμα στη ΝΔ, αφού κορυφαία στελέχη διαφωνούν με τη συνέχισει την σκληρής γραμμής του κόμματος όλο και πιο δεξιά.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί να κρατηθεί στη ΝΔ και διαψεύδει και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο παρασκήνιο για ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επικαλέστηκε τη μικρή πτώση των ποσοστών του κόμματος σε σχέση με το 2012, παρά τα σκληρά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση.

Μάλιστα εμφανίζεται αποφασισμένος να διατηρήσει τη θέση του προέδρου της Ν.Δ., προκαλώντας, επί της ουσίας, όποιον θέλει να τον αμφισβητήσει και διατηρεί τη στάση της ολοκληρωτικής στροφής προς τα δεξιά.

Μάλιστα συνεργάτες του εκτιμούν ότι δεν υπάρχει αντίπαλον δέος μέσα στο κόμμα!

Οι πληροφορίες λένε ότι θα πάει σε συνέδριο με προφανή στόχο την ανανέωση της κομματικής ψήφου εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του…

Σχετικά άρθρα