Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έγραψε ο Γιάννης Βαρουφάκης για την ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Τι έγραψε ο Γιάννης Βαρουφάκης για την ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, ΣΥΡΙΖΑ,

Με ένα μικρό άρθρο ο Γιάννης Βαρουφάκης σχολίασε στο προσωπικό του ιστολόγιο τα αποτελέσματα των εκλογών και την ιστορική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρησιμοποίησαν την κάλπη σε αυτή την υπέροχη γιορτή της δημοκρατίας για να τελειώσουν μια αυτοτροφοδοτούμενη κρίση που προσβάλει την Ελλάδα και ταΐζει τις πιο σκοτεινές δυνάμεις της Ευρώπης. Οι Έλληνες έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης σε Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση και ενότητας για την ήπειρο μας» αναφέρει ο Γιάννης Βαρουφάκης, προσθέτοντας ότι «το μήνυμα είναι απλό, η περίοδος της κρίσης, της άρνησης και της τιμωρίας από εκείνους που μας κουνούσαν το δάχτυλο, τελείωσε. Ήρθε η ώρα της αναζωογόνησης της ιδέας της ελευθερίας, της λογικής, της δημοκρατικής διαδικασίας και της δικαιοσύνης. Οι αρχές αυτές επιστρέφουν στη χώρα που τις δημιούργησε».

«Η ελληνική δημοκρατία αποφάσισε να σταματήσει τη σταθερή πορεία της μέσα στη νύχτα. Η ελληνική δημοκρατία αποφάσισε να δείξει την οργή της ενάντια στον θάνατο του φωτός. Έχουμε λάβει τη νωπή, δημοκρατική εντολή μας και καλούμε τους ανθρώπους της Ευρώπης και όλου το κόσμου να ενωθούν μαζί μας σε μια σφαίρα κοινής και σταθερής ευημερίας» καταλήγει ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Σχετικά άρθρα