Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε τζιχαντιστικό παραλήρημα η Σπυράκη και η Νέα Δημοκρατία

Σε τζιχαντιστικό παραλήρημα η Σπυράκη και η Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει τον πολιτικό όρκο:

«Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία».

Επειδή η τζιχαντιστική υστερία της Νέας Δημοκρατίας είναι προκλητική, να εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Ο πολιτικός όρκος έχει στο πολίτευμά μας την ίδια ισχύ με τον θρησκευτικό. Άρα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποφάσισε κάτι ενάντια στους νόμους της Δημοκρατίας μας.

Ορκιζόμενος με πολιτικό όρκο δείχνει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Οι Έλληνες δεν είναι όλοι ορθόδοξοι. Στη χώρα μας υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων μουσουλμάνων, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων Εθνικών, Ελλήνων καθολικών, Ελλήνων διαμαρτυρομένων, Ελλήνων αθέων και Ελλήνων άλλων μικρότερων δογμάτων.

Στη Δημοκρατία, σε μια πραγματική Δημοκρατία, ο μόνος ορθός όρκος είναι ο Πολιτικός, αυτός που δίνεται στον λαό, στο Σύνταγμα, στους νόμους της πατρίδας. Και αυτός προέρχεται από βαθιά ελληνική παράδοση, την παράδοση του Ελληνικού Ορθού Λόγου.

Ο θρησκευτικός όρκος είναι κατάλοιπο της θεοκρατίας, της μοναρχίας, μιας εποχής που δεν υπήρχε Δημοκρατία αλλά οι κυβερνώντες αντλούσαν την εξουσία τους από τον Θεό. Στη Δημοκρατία οι κυβερνώντες αντλούν την εξουσία τους από τον Κυρίαρχο Λαό και μόνο.

Ας σωπάσει, λοιπόν, επιτέλους η υστερικά τζιχαντιστική Νέα Δημοκρατία, προσβάλλουν και διαστρεβλώνουν την ελληνική ιστορία με τις ανοησίες που ξεστομίζουν…

Και κατά πόσο η Ορθοδοξία είναι ή δεν είναι συνυφασμένη με την Ελλάδα, παραθέτουμε στην αντιστόρητη τζιχαντίστρια Σπυράκη τον ακόλουθο επαναστατικό ύμνο του 1821 και της ευχόμαστε περαστικά…

Ἑπτανησιακὸ προεπαναστατικὸ
Ἀγνώστου δημιουργοῦ
Ἐναρμόνιση Γ. Κωστάνζος

«Διατὶ πλέον δὲν ρίπτεις, Ζεῦ Θεὲ τοὺς κεραυνοὺς
πῶς ἀδιαφόρως πλέον, κατοικεῖς στοὺς οὐρανοὺς;
Διατὶ νὰ θριαμβεύουν καθ’ἡμῶν οἱ ἀσεβεῖς
νὰ μᾶς ἔχουν ἕρμαιόν τους καὶ τροφὴν ἐπὶ τῆς γῆς.
Δύναμις ἡ ἡμετέρα δὲν ἰσχύει κατ’αὐτῶν
ὅθεν σὺ κεραυνοφόρε ρῖψον κεραυνοὺς βροντῶν»

Σχετικά άρθρα