Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Θα φορέσω γραβάτα όταν κουρευτεί το χρέος

Τσίπρας: Θα φορέσω γραβάτα όταν κουρευτεί το χρέος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μάρτιν Σουλτς, ΣΥΡΙΖΑ,

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε μια χαλαρή συζήτηση που είχε το μεσημέρι του Σαββάτου με δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων μέσων ενημέρωσης.

Ο κ. Τσίπρας συνέφαγε με τους δημοσιογράφους σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και απάντησε σιβυλλικά στις ερωτήσεις τους .

Ερωτηθείς τι θα κάνει με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας υπενθύμισε τη φράση του Χαρίλαου Φλωράκη ότι τις καλύτερες αποφάσεις τις παίρνεις στο μαξιλάρι σου.

Όταν ρωτήθηκε πότε θα φορέσει γραβάτα απάντησε χαριτολογώντας: «Όταν θα καταφέρει να κουρευτεί το χρέος».

13

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμη ότι έκανε 11 περιοδείες σε 15 μέρες στην επαρχία, και παντού συνάντησε ένα άλλο, χαρούμενο κλίμα, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά με τις εκλογές του 2012, ότι ο κόσμος πηγαίνει στην κάλπη χαρούμενος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είπε ότι η αυτονομία εξαρτάται από τα μικρά κόμματα στα οποί θα προσφύγουν οι ψηφοφόροι καθώς καταρρέει το κυβερνών κόμμα.

Ακόμα είπε ότι δεν βλέπει δεύτερη Κυριακή εκλογών.

Ανέφερε επίσης ότι το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά το βράδυ της Κυριακής όταν θα υπάρχει η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών.
.

Σχετικά άρθρα