Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Κάλεσμα στους αναποφάσιστους για μια ψήφο παραπάνω στην ΝΔ

Σαμαράς: Κάλεσμα στους αναποφάσιστους για μια ψήφο παραπάνω στην ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Προσκλητήριο αγώνα και ενότητας, απηύθυνε προς στους αναποφάσιστους, ο Αντώνης Σαμαράς κατά την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντο, ώστε να δώσουν την νίκη στην Νέα Δημοκρατία.

«Αυτός είναι ο κόσμος που θα δώσει τη νίκη, όχι στο κόμμα αλλά στην Ελλάδα… Είμαστε οι περισσότεροι και θα νικήσουμε έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας, εκπροσωπούμε το μέλλον» είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

«Ο ελληνικός λαός την Κυριακή καλείται να απαντήσει ποιον θέλει καπετάνιο στο τιμόνι» δήλωσε ο Πρωθυπουργός και υπογράμμισε πως όλα θα κριθούν ακόμη και από μια ψήφο γιατί το πρώτο κόμμα θα πάρει τις 50 έδρες και θα μπορεί να διαμορφώσει πολιτική.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του τόνισε ότι «Έρχονται τα καλύτερα αλλά έρχονται και τα χειρότερα», . κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική του θα μεταστρέψει την Ευρώπη εναντίον της χώρας μας.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι έρχεται η ανάπτυξη και πως η οικονομία άρχισε να παίρνει μπροστά, ωστόσο καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως τη ώρα που όλα αυτά είναι σε εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ «τα τίναξε όλα στον αέρα οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές».

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον κ. Αλέξη Τσίπρα ως ατύχημα που υπονομεύει την χώρα και το μέλλον της.

«Η χώρα αλλά και η Ευρώπη περνάει στην ανάπτυξη με το πακέτο Γιούνκερ και το πακέτο Ντράγκι» είπε ο Πρωθυπουργός σημειώνοντας πως όταν στην Ευρώπη θα βρέχει χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατάει ομπρέλα.

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για φοροελαφρύνσεις και σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ, λέγοντας πως ο φόρος ακινήτων θα είναι χαμηλότερος από αυτόν στην υπόλοιπη Ευρώπη και θα πηγαίνει, όπως έχει υποσχεθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ επί του συγκεκριμένου θέματος, ο Πρωθυπουργός είπε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σκοπεύει να φορολογήσει την μεσαία τάξη.

«Αυτό δεν είναι ελπίδα, είναι λεπίδα» είπε ο κ. Σαμαράς.

Σχετικά άρθρα