Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ο κομμουνιστής Harry Potter που μπορεί να τινάξει την ευρωζώνη»

«Ο κομμουνιστής Harry Potter που μπορεί να τινάξει την ευρωζώνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Independent, Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευρωζώνη, ΣΥΡΙΖΑ,

Το προφίλ του Αλέξη Τσίπρα επιχειρεί να σκιαγραφήσει ο Independent – με τα δικά του μάτια – και φιλοξενεί άρθρο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ο κομμουνιστής “Harry Potter” που μπορεί να τινάξει την Ευρωζώνη».

Το άρθρο αναδημοσιεύει δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, που είχε δηλώσει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «υπόσχεται έναν παράδεισο επί γης χωρίς θυσίες και δηλώνει ότι θα μας επιστρέψει στην ευημερία με κάποιον μαγικό τρόπο, σαν να είναι ο Χάρυ Πότερ».

Ο Independent σημειώνει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Ανύπαντρος σήμερα, με δύο παιδιά όμως, συζεί με την παιδική του αγάπη που από κοινού είχαν ενταχθεί στην ΚΝΕ όταν ήταν μαθητές.

Αν ο Τσίπρας κερδίσει στις εκλογές θα είναι ο πρώτος ανύπαντρος πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας. Το ζευγάρι έχει δώσει στο δεύτερο γιό τους το μικρό όνομα Ερνέστος εμπνεόμενο από τον Τσε Γκεβάρα. Η σύζυγος του Περιστέρα Μπατζιάκα χαρακτηρίζεται σκληρή, δυναμική και με ισχυρή άποψη, αν και αγοραφοβική».

Το άρθρο κάνει λόγο για απειρία του Τσίπρα να ηγηθεί της χώρας και τονίζει πως οι εξαγγελίες του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον ελληνικό λαό, αλλά έχουν ανησυχήσει τις Βρυξέλλες και τους δανειστές.

Σχετικά άρθρα