Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σταύρος Κοντονής: ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρυθμίσει τα “κόκκινα” δάνεια

Σταύρος Κοντονής: ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρυθμίσει τα “κόκκινα” δάνεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κόκκινα Δάνεια, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, ΣΥΡΙΖΑ,

Για τα “κόκκινα” δάνεια και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ζακύνθου και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.
«Αν δεν βρεθεί άμεση λύση με το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων και των οφειλών στο Δημόσιο, έτσι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ την περιγράφει, τότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τα «λουκέτα», την ανεργία, την ύφεση, τη φτώχια και την κοινωνική ερήμωση».

«Εμείς θα εφαρμόσουμε ένα σχέδιο και έναν οδικό χάρτη για να μπορέσει η μικρομεσαία επιχείρηση να ανασάνει και ο Έλληνας πολίτης να κοιμάται ήσυχα», τονίζει ο κ. Κοντονής και προσθέτει:
«Πρώτα και κύρια δεν θα έχουμε κανέναν πλειστηριασμό για την α’ κατοικία. Δεύτερον, θα ρυθμιστούν τα «κόκκινα» δάνεια με βάση το εισόδημα, κανένας δεν θα πληρώνει παραπάνω από 30% του εισοδήματός του και στη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και στη ρύθμιση των οφειλών στο Δημόσιο. Με αυτόν τον τρόπο και το κράτος θα εισπράττει έσοδα, πολύ μικρότερα, αλλά με μια συνεχή ροή και συνεχώς, αυτό είναι το πολύ σημαντικό κι η επιχείρηση θα σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να ανακάμψει η οικονομία, η οποία στηρίζεται στη μικρομεσαία επιχείρηση».

Σχετικά άρθρα