Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: “Μπαίνουμε στην ανάπτυξη δεν έχει άλλο κάτω μόνο πάνω”

Σαμαράς: “Μπαίνουμε στην ανάπτυξη δεν έχει άλλο κάτω μόνο πάνω”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Θεσσαλονίκη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Μπαίνουμε στην ανάπτυξη δεν έχει άλλο κάτω μόνο πάνω» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, από τη Θεσσαλονίκη, υποσχόμενος μειώσεις στους φόρους και αποκατάσταση αδικιών.

«Τις γνωρίζω και θα τις λύσω μέχρι το τέλος της επόμενης τετραετίας» είπε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας στο Βελλίδειο συνεδριακό άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι υπάρχει όσο υπάρχουν μνημόνια, προειδοποιώντας πως μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα βάλει τη χώρα στην απομόνωση.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών, την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου και τόνισε ότι ακόμη και μια ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί το πρώτο κόμμα είναι αυτό που παίρνει τις 50 έδρες και μπορεί να καθορίσει το μέλλον της πατρίδας.

Ο κ. Σαμαράς έκανε άνοιγμα σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που μέχρι σήμερα δεν ψήφιζαν Ν.Δ. σε ανθρώπους νοικοκυραίους, όπως είπε, που δεν θέλουν να δουν τη χώρα να γίνεται συντρίμμια, αλλά θέλουν να δουν τη χώρα να βγει μπροστά.

«Θέλω να σας πω ότι αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών» τόνισε.

Οι εκλογές αυτές υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς αφορούν το μέλλον της χώρας για το εάν η Ελλάδα θα έχει μέλλον στην Ευρώπη ή θα απομονωθεί.

Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις αφού σύμφωνα με τον ίδιο τώρα είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει μείωση της φορολόγησης στους επιχειρηματίες, ισόβια σύνταξη για τις πολύτεκνες μητέρες, αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ, αποζημίωση εντός της εβδομάδας στους ροδακινοπαραγωγούς που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ε.Ε. στη Ρωσία.

Επίσης ανακοίνωσε ότι καθιερώνεται μια σειρά μέτρων επιβράβευσης για τον συνεπή φορολογούμενο.

Όλα αυτά όμως, πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς δεν θα είναι εφικτά εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Τότε, συνέχισε ο Πρωθυπουργός θα έρθει φοροκαταιγίδα.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ επικίνδυνο και προειδοποίησε πως εάν έρθει σε ρήξη με τους εταίρους μας τότε θα παγώσουν τα όποια κονδύλια περιμένουμε από την Ε.Ε.

«Εάν χάσουμε κονδύλια του ΕΣΠΑ, αγροτικά κονδύλια … τότε θα είναι το τέλος του αγρότη, των μεγάλων έργων της τοπικής αυτοδιοίκησης» είπε.

Σχετικά άρθρα