Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ρώτησε ο Τσίπρας τον Κουτσούμπα στα… 33.000 πόδια

Τι ρώτησε ο Τσίπρας τον Κουτσούμπα στα… 33.000 πόδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουτσούμπας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Θεσσαλονίκη, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ,

Με την ίδια πτήση πέταξαν για τη Θεσσαλονίκη οι Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας, με τους δύο άνδρες να συναντώνται λίγο πριν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις στη συμπρωτεύουσα στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Οι δύο επικεφαλής των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, τα οποία βρίσκουν όλο και πιο συχνά σημεία τριβής μεταξύ τους, με τελευταίο κρούσμα την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας την ίδια ημέρα, είχαν έναν μικρό διάλογο, όπως αποκάλυψε ο γγ του ΚΚΕ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα fm.

«Τι να μιλήσουμε; Γεια χαρά και καλησπέρα…» είπε αρχικά ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Με ρώτησε γιατί έχει ο λαιμός μου αυτή τη βραχνάδα, γιατί με έχει ακούσει στην τηλεόραση και βραχνιάζω όταν μιλάω. Με ρώτησε τι ώρα αρχίζουμε τη συγκέντρωση στο “Βελλίδειο” και τον ρώτησα εγώ για τη δική του. Μου είπε ότι θα καθυστερήσουν λίγο για να έλθει ο κόσμος… Αυτά. Τα κλασικά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα