Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή στο ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας:  Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή στο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, Εθνικές Εκλογές 2015, Θεσσαλονίκη, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ,

Το κρίσιμο είναι μετά τις εκλογές ποια θα είναι η αντιπολίτευση, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, από τη Θεσσαλοίκη και ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν θα δώσει λευκή επιταγή στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» είπε ότι οι κομμουνιστές και οι αριστεροί «ούτε κατά διάνοια δεν θα μπορούσαν να δώσουν λευκή επιταγή που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνησή του» και σημείωσε ότι αυτό που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι να σηκώσουμε λευκή σημαία, να παραδοθούμε, να εγκαταλείψουμε αρχές και αξίες, αγώνες και παρακαταθήκες».

Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ «Την επόμενη μέρα κυβέρνηση θα υπάρχει, αλλά το κρίσιμο για το λαό είναι και τι αντιπολίτευση θα υπάρχει» .

«Την επομένη των εκλογών μια νέα κυβέρνηση με αυτοδυναμία, ή με συνεργασία θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη» είπε και επεσήμανε πως θέλουν το ΚΚΕ αποδυναμωμένο για να μπορούν να περνάνε εύκολα τους δικούς τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.

Ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε ότι το ΚΚΕ ανοχή δε θα δώσει σε καμιά κυβέρνηση, «που οι στρατηγικές της επιλογές, σήμερα και σε βάθος χρόνου, ταυτίζονται με τις επιλογές των μονοπωλιακών ομίλων της Ε.Ε.».

Σχετικά άρθρα