Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: “Το ΚΚΕ διαπράττει ιστορικό λάθος”

Σκουρλέτης: “Το ΚΚΕ διαπράττει ιστορικό λάθος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Παπανδρέου, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

«Το ΚΚΕ νομίζω ότι διαπράττει ένα ιστορικό λάθος”, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης από τα Ιωάννινα με αφορμή την αντίθεση του ΚΚΕ στην προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Ένα λάθος για το οποίο θα αναγκαστεί σε πολλά χρόνια να απολογείται στον κόσμο της Αριστεράς πάνω απ’ όλα» είπε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί κανείς να εξισώνει τη ΝΔ, τον Σαμαρά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορείς καμιά φορά να χάνεις στον στόχο σου και να θεωρείς ως πρώτο αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε πως αντιλαμβάνεται τις διαφορετικές στρατηγικές, τις οποίες και χαρακτήρισε απόλυτα σεβαστές.

«Δεν ζητήσαμε ούτε το κόμμα τους να διαλύσουμε, ούτε τις στρατηγικές τους επεξεργασίες να αμφισβητήσουμε … Εκείνο που ζητήσαμε όμως είναι το πολύ απλό που ζητάει ο κόσμος της εργασίας. Θέλουμε αλλαγές από αύριο που θα φέρουν ανάσα στον κόσμο» τόνισε και κάλεσε το ΚΚΕ να πάρει θέση.

Στη συνέχεια ο . Σκουρλέτης ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με Σαμαρά, Βενιζέλο και παπανδρέου, ενώ κατηγόρησε το Ποτάμι για χαμαιλεοντισμό.

Σχετικά άρθρα