Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμετικό προεκλογικό σποτ από το απόκομμα Βενιζέλου (βίντεο)

Εμετικό προεκλογικό σποτ από το απόκομμα Βενιζέλου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοκρατική Παράταξη, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Αυτό που πάντα ξεχώριζε τη δημοκρατική παράταξη ήταν το πολιτικό της ήθος. Το θλιβερό απόκομμα Βενιζέλου, που διασύρει το όνομα της δημοκρατικής παράταξης (η οποία δεν περιχαρακώνεται σε κόμμα, αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοκρατική παράταξη συγκαταλέγεται), κυκλοφόρησε δύο σποτ που αντί να μας λέει τι προτείνει στην κοινωνία, επειδή προφανώς τίποτα δεν έχει να πει, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το θλιβερό απόκομμα Βενιζέλου μας μεταφέρει στο εσωτερικό ενός επιβατικού αεροπλάνου, σε πτήση, όπου ο κυβερνήτης (Αλέξης Τσίπρας) πετάει για πρώτη φορά και δεν ξέρει τι του γίνεται. Οι επιβάτες (ο λαός) τρομοκρατημένοι ακούνε τον κυβερνήτη να τους απευθύνεται από το πιλοτήριο με ασυναρτησίες, που τους προκαλούν ανασφάλεια και φόβο.

Η δημοκρατική παράταξη πάντοτε ήταν εκείνη που απευθυνόταν στον λαό με αίσθημα ευθύνης και σιγουριάς. “Ειρήνη – Δημοκρατία”, ήταν τα συνθήματά της.

Το μεταλλαγμένο νεοφιλελεύθερο απολίτικο απόκομμα Βενιζέλου, μην έχοντας τίποτα να πει, υιοθετεί τις πιο σκοτεινές συντηρητικές μεθόδους και προσπαθεί να φοβίσει τους δημοκρατικούς πολίτες.

Πρόκειται για ένα εμετικό προεκλογικό σποτ που προσβάλλει το όνομα της δημοκρατικής παράταξης, που καπηλεύεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και ό,τι έχει απομείνει από τη ξεθωριασμένη και απαξιωμένη ταμπέλα του ΠΑΣΟΚ.

Ο δημοκρατικός λαός έχει ευθύνη απέναντι στην ιστορία του, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσει αυτή την Κυριακή, να καταψηφίσει και να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους γκεμπελίσκους της Χαριλάου Τρικούπη, που ντροπιάζουν και εξευτελίζουν στο βωμό της προσωπικής τους πολιτικής επιβίωσης ό,τι ιερότερο έχει να επιδείξει ο ελληνικός πολιτισμός, τη δημοκρατική παράταξη.

Δείτε την κατάντια του αποκόμματος Βενιζέλου και αναρωτηθείτε εάν θα επιτρέψετε ξανά σε αυτούς τους “τύπους” να σας φοβίσουν για μια ακόμη φορά:

Σχετικά άρθρα