Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποψήφιος της ΝΔ έχει παρόμοιες απόψεις με τους τζιχαντιστές (βίντεο)

Υποψήφιος της ΝΔ έχει παρόμοιες απόψεις με τους τζιχαντιστές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γάμος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κοζάνη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νέα Δημοκρατία,

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να συμμετέχει σε διαδηλώσεις στο Παρίσι ενάντια στους τζιχαντιστές και να δηλώνει ότι “είναι κι αυτός Σαρλί”, αλλά φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία “είναι Σαρλί” μόνο όταν πρόκειται για το Ισλάμ. Διότι όταν έχουν να κάνουν με την Ορθοδοξία, τότε είναι όλοι… τζιχάντ (ιερός πόλεμος).

Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε το έτος 2015 να διαφωνήσει με τον πολιτικό γάμο! Ναι μάλιστα, καλά διαβάσατε, με τον πολιτικό γάμο.

Την απόλυτη διαφωνία του με τον πολιτικό γάμο εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Κοζάνη.

«Εγώ προσωπικά διαφωνώ με τον πολιτικό γάμο. Διαφωνώ ξεκάθαρα και με το σύμφωνο συμβίωσης», είπε ο πρώην υφυπουργός και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί απειλή για τα ήθη και τα έθιμα.

Δεν ξέρουμε σε τι αποτελεί απειλή ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, ο κύριος Παπαδόπουλος αποτελεί απειλή για το κοσμικό κράτος, όπως αυτό θεμελιώθηκε από την Ελληνική Παιδεία και τον Διαφωτισμό. Πάντως ένα είναι το σίγουρο. Δεν ξέρουμε εάν θα εκλεγεί στην Κοζάνη, αλλά στο Χαλιφάτο αναζητούν πολιτικούς με τις απόψεις του για να οικοδομήσουν την τέλεια θεοκρατία.

Εμπρός κύριε Παπαδόπουλε, μισό τσιγάρο δρόμος μέχρι τη Συρία… Τι; Εκεί είναι τζιχαντιστές μουσουλμάνοι; Για δες κάτι συμπτώσεις! Παρόμοια με εσάς κύριε Παπαδόπουλε λένε και οι τζιχαντιστές! Δεν το ξέρατε; Τώρα το μάθατε…

Σχετικά άρθρα