Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κικίλιας: Αρκετά με το “λεφτά υπάρχουν”

Κικίλιας: Αρκετά με το “λεφτά υπάρχουν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας τοποθετήθηκε σήμερα, έξι ημέρες πριν από τις εκλογές, στην «ΝΕΡΙΤ» και την εκπομπή «Εξι – Δέκα».

«Η ΝΔ κλήθηκε πριν από 2,5 χρόνια να βάλει το εθνικό συμφέρον πάνω από το στενό μικροκομματικό για να διατηρήσει τη χώρα όρθια. Αρκετά με το “λεφτά υπάρχουν” και τη ζωή με δανεικά. Ο τόπος χρειάζεται ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα τονώσει την παραγωγή».

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για ενίσχυση των ενδείξεων συνεργασίας τρομοκρατών και ποινικών εγκληματιών, μετά και τα όσα αποκαλύπτονται από την εξάρθρωση της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης στην Ελλάδα με εκβιασμούς και εκρήξεις.

«Η αξιωματική Αντιπολίτευση εμφανίζει μια ιδιαίτερη ευαισθησία προς συγκεκριμένες κατηγορίες κρατουμένων που γεννά εύλογα ερωτήματα», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Τοποθετήθηκε δε και για την αναγκαιότητα δημιουργίας φυλακών Γ’ Τύπου. «Η όσμωση μεταξύ ποινικών κρατουμένων και τρομοκρατών επιβάλλει την ανάγκη δημιουργίας φυλακών Γ’ τύπου”.

«Ξεκίνησε μια νέα μέρα για την Ευρώπη και το πως αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις ασφαλείας. Η συνεργασία είναι πλέον επιβεβλημένη».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, και στην δραστηριοποίηση των επιχειρηματιών στη χώρα μας. «Τιμώ τους επιχειρηματίες που έχουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα, επενδύουν στην Ελλάδα, επιχειρούν στην Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα