Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραχήλ Μακρή: “Οι δηλώσεις μου για την κοπή χρήματος παραποιήθηκαν”

Ραχήλ Μακρή: “Οι δηλώσεις μου για την κοπή χρήματος παραποιήθηκαν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Μπέζας, Γιώργος Καισάριος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Νέα Δημοκρατία, Ραχήλ Μακρή, ΣΥΡΙΖΑ,

«Οι δηλώσεις μου για την κοπή χρήματος παραποιήθηκαν» ισχυρίστηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Ραχήλ Μακρή, ισχυριζόμενη ότι «εξήγησα τον μηχανισμό του ELA και τη λειτουργία του, όπως προβλέπεται. Εν συνεχεία, κάποιοι πήραν ένα απόσπασμα της εκπομπής, στην οποία μετείχαν τοπικοί πολιτευτές της Κοζάνης και άρχισαν να κάνουν λόγο για τύπωμα χρήματος. Εννοούσα τον μηχανισμό ELA που αφορά αποκλειστικά τις τράπεζες, όπως προβλέπεται από την ΕΚΤ».

«Οι τράπεζες έχουν πρόβλημα ρευστότητας και τα ταμεία τους αδειάζουν από την στρατηγική του πανικού που υιοθέτησε η κυβέρνηση για αυτό και κατέφυγαν στον ELA» πρόσθεσε η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο πρωινό του MEGA.

«Ο κ. Καισάριος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών έχει ισχυριστεί με άρθρο του στο capital.gr ακριβώς αυτά που είπα στην επίμαχη εκπομπή. Εάν είμαι γραφική εγώ, είναι και ο κ. Καισάριος, ο υποψήφιός σας» τόνισε απευθυνόμενη στον υποψήφιο της ΝΔ Αντώνη Μπέζα.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της, η κ. Μακρή διευκρίνισε ότι δέχθηκε το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα αρχικά για τα Γρεβενά, την οποία και αρνήθηκε και εν συνεχεία μετά από δύο ημέρες για την Κοζάνη, διευκρινίζοντας ότι «είμαι συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος για το σχηματισμό μίας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων».

Σχετικά άρθρα