Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ψεύδεται η ΝΔ – Εγγυόμαστε τις καταθέσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Ψεύδεται η ΝΔ – Εγγυόμαστε τις καταθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Σταμάτης, Εθνικές Εκλογές 2015, Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, Καταθέσεις, Νέα Δημοκρατία, ΟΠΑΠ, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη που ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβάλει φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές , εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ψάχνεις με το κιάλι για να βρεις μια αλήθεια στα όσα καθημερινά ισχυρίζεται η ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλούν για ασφαλιστικά ταμεία εκείνοι που τα κατέστρεψαν μέσω του PSI και πετσόκοψαν τις συντάξεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ανυπόστατο, όπως το χαρακτηρίζει, δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» και τη δήλωση του κ. Σταμάτη.

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται ακόμη τα εξής:

«Μιλούν για τις καταθέσεις των πολιτών εκείνοι που τις καταλήστεψαν μέσα από φοροεπιδρομές, κατασχέσεις και μειώσεις σε μισθούς.

Για χαράτσια εκείνοι που τα επέβαλαν ως «προσωρινά» για να γίνουν μόνιμα. Μιλούν για τα τυχερά παιχνίδια εκείνοι που ξεπούλησαν τον ΟΠΑΠ σε φίλους τους επιχειρηματίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που εγγυάται τις καταθέσεις, την επαναφορά του δώρου Χριστουγέννων για τις χαμηλές συντάξεις, καθώς και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων.

Εμάς το πρόγραμμά μας είναι γνωστό, δεν κρυβόμαστε, δεν λέμε άλλα στο λαό και άλλα στα e-mails».

Ωστόσο, ο υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης επανήλθε με νεώτερη ανακοίνωση του και απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσθετη φορολόγηση των συναλλαγών των πολιτών στις Τράπεζες, δήλωσε:

Στη δήλωσή μου για την πρόσθετη φορολόγηση των συναλλαγών των πολιτών στις Τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με το γνωστό «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Την επιβεβαίωση της όμως την έχει κάνει ο υπεύθυνος του Ασφαλιστικού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρομπόλης, επικαλούμενος το Πρόγραμμα του Κόμματός του.

Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Σχετικά άρθρα