Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Ψάχνοντας τον παράδεισο μπορείς να βρεθείς στην κόλαση

Βενιζέλος: Ψάχνοντας τον παράδεισο μπορείς να βρεθείς στην κόλαση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ιωάννινα, ΠΑΣΟΚ,

«Ψάχνοντας τον παράδεισο μπορείς να βρεθείς στην κόλαση», προειδοποίησε από τα Ιωάννινα, τους ψηφοφόρους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος προφανώς απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους που προτίθενται να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, τόνισε ότι θα υποστούν ένα μεγάλο σοκ την επομένη εκλογών.

«Ψάχνοντας τον χαμένο παράδεισο, μπορεί να βρεθείς σε μία οικονομική και κοινωνική κόλαση. Γιατί πάθαμε όλοι ένα σοκ το 2010. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε για να γυρίσουμε πίσω, να οργανωθούμε. Και το πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανλεφερ ότι «τώρα, περιμένουν κάποιοι, ότι από τις 26 Ιανουαρίου και μετά όλα θα ξαναγίνουν όπως το 2009».

«Μας κατηγορούν εμάς για την μεταπολίτευση αλλά προτείνουν να γυρίσουμε στις πιο φαύλες πρακτικές της μεταπολίτευσης. Είναι δικοί μας άνθρωποι, γιατί έτσι τους είχαμε μάθει, αυτοί που το περιμένουν. Από το ΠΑΣΟΚ κυρίως προέρχονται. Αλλά έχουν κάνει λάθος και δεν θα βρουν αυτό που περιμένουν. Το σοκ θα είναι πάρα πολύ μεγάλο», τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος σε μια προσπάθεια συγκράτησης ψήφων στο κόμμα του, κάλεσε τους πολίτες να ακούσουν τις αλήθειες, τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ. «Η κρίσιμη και χρήσιμη ψήφος είναι εδώ», υπογράμμισε.

«Το στοίχημα των εκλογών δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει, αλλά πως θα κυβερνηθεί ο τόπος», τόνισε και πρόσθεσε: «Παρακολουθούμε μία τυφλή σύγκρουση. Ένα δίπολο το οποίο είναι παντελώς ανεξήγητο, μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ένας εκφοβίζει, ο άλλος καθησυχάζει».

Σχετικά άρθρα